قابلیت UTC در دوربین مدار بسته


قابلیت UTC در دوربین مدار بسته

 

در هنگام نصب دوربین مدار بسته  ، زمان هایی پیش می آید که نصاب مجبور به نصب دوربین مداربسته بر روی سقف یا دیوار می شود. این کار البته باعث پیشگیری از دستکاری های خرابکارانه یا سایر عوامل می گردد. از جهتی این مسئله باعث می گردد تا دسترسی به دوربین ها جهت انجام تعمیرات، تنظیمات و ... دشوار گردد.
برای حل این موضوع تولیدکنندگان دست به ابداع تکنولوژی هایی زده اند که بتوان از راه دور این تنظیمات را انجام داد. یکی راه حل، استفاده از فناوری UTC است.

قابلیت UTC

"UTC" مخفف عبارت Up The Coax است، که در سیستم های نظارت تصویری آنالوگ مورد استفاده قرار می گیرد. کاربر با استفاده از UTC می تواند از راه دور به منوی OSD دوربین دسترسی داشته و تنظیمات لازم را انجام دهد.
آپشن های موجود در منوی OSD شامل تنظیمات مربوط به رنگ، نور، فعال و غیر فعال کردن سنسور ها و سایر قابلیت های مختلف دوربین مداربسته می گردد.

نحوه کار با UTC

کنترلر UTC دارای یک ورودی و خروجی تصویر با پورت BNC است. به منظور استفاده از آن ابتدا باید ورودی آن را به کابل تصویر دوربین مداربسته با قابلیت UTC متصل نمود و سپس باید خروجی آن را به نمایشگر یا دستگاه ضبط DVR متصل نمود.
شما می توانید پس از نصب دوربین ها تنظیمات مربوط به منوی OSD را به راحتی در کنار نمایشگر یا دستگاه ضبط تصاویر انجام دهید.

مزایا

در واقع تکنولوژی UTC می تواند منجر به صرفه جویی در زمان و همچنین هزینه های نصب و نگه داری گردد. و به کاربر اجازه می دهد تا بدون نیاز به دسترسی مستقیم به دوربین، تنظیمات دلخواه را در دوربین انجام دهد. از دیگر مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • دسترسی به منوی OSD از طریق کابل کواکسیال
  • دسترسی و تنظیم دوربین های نصب شده در خارج از محل ساختمان
  • کاهش زمان و کاهش دشواری های موجود برای مشاهده تنظیمات دوربین
  • انجام تنظیمات بدون نیاز به دسترسی مستقیم به دوربین
  • یک راه حل مقرون به صرفه بدون نیاز به تغییر طرح اصلی نصب دوربین ها


در پایان باید به این نکته توجه نمائید که این فناوری تنها بر روی سیستم نظارتی آنالوگ و آنالوگ HD قابل استفاده است. در سیستم مداربسته تحت شبکه که دارای تکنولوژی پیشرفته تری می باشند تنظیمات از طریق کنترل پنل و با امکانات بیشتری انجام می شود.     

 

 

 

راهنمای نصب دوربین مداربسته در فروشگاه

 

نصب دوربین مداربسته در واحدهای تجاری از الزامات می باشد. برای نظارت و حفاظت از دوربین مداربسته در این واحد ها استفاده می شود . این نظارت تصویری می تواند بسته به واحد تجاری و زمینه فعالیت آن شامل : کنترل ورود و خروج افراد , نظارت بر اجناس و جلوگیری از سرقت آنها, کنترل ورود و خروج اجناس از انبار, نظارت بر صندوق و دخل واحد و اهداف دیگر باشد.

انتخاب نوع سیستم

 

استفاده از سیستم مداربسته آنالوگ در واحدهای تجاری بسیار رایج است,این دوربین ها برای فضاهای کوچک کار شما را راه می اندازند اما بهتر است برای اماکن تجاری بزرگ و کسب و کارهای خاص برای کیفیت بالاتر و تشخیص بهتر چهره افراد از دوربین های AHD یا شبکه ( IP ) استفاده شود.

استفاده از دوربین های AHD با توجه به قیمت مناسب خود که بیشتر نزدیک به دوربین های مداربسته آنالوگ صنعتی می باشد در مقابل کیفیتی که ارائه می دهند به تازگی در بازار رواج پیدا کرده است .

 انتخاب برند مناسب

 

انتخاب برند دوربین مداربسته و تجهیزات آن در این واحدها از اهمیت بالایی برخوردار است, بهتر است از برندهای مناسب و با کیفیت در این اماکن استفاده شود. به هیچ وجه دنبال دوربین ها و تجهیزات متفرقه و خیلی ارزان نروید چون این تجهیزات از کیفیت پایینی برخوردار می باشند و در هنگام نیاز شما قادر به تشخیص چهره افراد نخواهید بود و هزینه های نگهداری زیادی را به شما تحمیل خواهند کرد.

بهتر است از برندهای متوسط به بالا تجهیزات نظارتی در واحدهای تجاری کوچک و از برندهای برتر برای واحدهای تجاری بزرگ استفاده شود.

 

محل های نصب دوربین مداربسته

 

انتخاب محل های نصب دوربین مداربسته و تعداد دوربین های مورد نیاز به وسعت , نوع واحد تجاری و فضاهای آن بستگی دارد. تعداد دوربین ها و محل نصب آنها باید طوری انتخاب شود که نقطه کوری باقی نماند. از مکان های رایج می توان به موارد زیر اشاره کرد :

 

بیرون واحد تجاری برای کنترل ورود و خروج افراد, نظارت بر فضای روبروی واحد تجاری و در بعضی موارد کالاهای کنار درب پیشنهاد می شود حداقل از یک یا ? دوربین در این قسمت استفاده شود .

بیشتر بخوانید: هایک ویژن  hikvision

روبروی مشتریان و محل فروش دوربین به گونه ای نصب می شود که مشتریان را از جلو نمایش می دهد. و اگر محل فروش به درب ورودی نزدیک باشد می توان کنترل ورود و خروج افراد را نیز از این طریق تامین کرد.

 

ورودی واحد تجاری در صورتی که ورودی واحد تجاری از محل فروش قابل پوشش نباشد باید دوربینی جداگانه برای پوشش این قسمت برای کنترل ورود و خروج افراد نصب شود.

 

روبروی فروشنده برای کنترل مشتریان از پشت و نظارت بر کار فروشنده در این قسمت از دوربین دیگری استفاده می شود.

دخل و صندوق واحد تجاری ورود و خروج پول به صندوق یا دخل واحد تجاری را می توان از این طریق کنترل کرد. در این قسمت معمولا از دوربین صنعتی ( BOX ) استفاده می شود.

انبار واحد در صورتیکه واحد تجاری دارای انبار باشد بسته به وسعت آن باید از دوربین های مورد نیاز برای کنترل آن استفاده کرد.

قفسه های فروشگاه در صورتیکه این قسمت توسط دوربین های دیگر پوشش داده نشود باید بسته به وسعت از تعدادی دوربین برای پوشش قفسه ها و محوطه داخل فروشگاه استفاده کرد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.